Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ano, vice takovych jako vy. R^R^R^

0 0
možnosti

J89a67r61a 64R10a73n71k

14. 6. 2013 0:06

Hunter Doherty "Patch" Adams

R^Vice takovych lidi, jako jste Vy. Mam kamarada , ktery dela to same, je sice pouze zdravotni sestra(k), ale je uspesny. Ziju na ostrove v hlavnim meste Britske Clolumbie a jiz pred lety se mi zdalo, ze proti ceskym nemocnicim a institucim, kde jsou pacienti, seniori, deti drzeni, jak velky rozdil je v pristupu k inovacim, jak zlepsit stav svych sverencu. Uzasne lidsky zde pracuji, maji dny, kdy na navstevy "pacientu" prijdou llamy, psi, (nektere z techto inst. maji sve vlastni kocky, ktere tam ziji natrvalo) a ruzna jina zviratka, nekdo mi navrhl, abych tam privezla moji myvali mamu, ale ja se ji jeste za posledni 4 roky, za ktere se vzdalila pouze na par tydnu, kdyz se starala o mladata, nepokusila chytit. Ma mily oblicej, ale velke drapky, navic priserne zablesena:-)

V roce 2008 jsem v Kambodzi poznala svycarskeho lekareBeat Richner, ktery porada 2x tydne koncerty v nemocnici v Siem Reap, ma prezdivku "Beatocello", svymi koncerty a za pomoci svycarskych obcanu zalozil v Cambodii detskou nemocnici, kde muze i ten nejchudsi byt osetren. Vystupoval pred monarchy, v cirkus Knee a pod., mate-li zajem a pokud jste o nem neslysel:

Beatocello Concert in Siem Reap - TripAdvisor

http://www.tripadvisor.ca › ... › Siem Reap ›‎

. en.wikipedia.org/wiki/Beat_Richner‎

1 0
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1256x
Do českých nemocnic přináším smích od roku 1998, kdy jsem zakládal místní pobočku mezinárodní organizace Zdravotních klaunů. Cestuji ale po celém světě a školím nové klauny například i v Palestině nebo v Saudské Arábii. Budu velmi rád za veškeré Vaše reakce na mé příspěvky.